Kategoriler {{item.CategoryName}} mdi-truck-check-outline Sipariş Takibi mdi-barcode-scan Barkod ile ürün bul mdi-lead-pencil Blog mdi-shield-check-outline Güven mdi-email Mesaj Gönderin mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) {{ basketErrorMessage }} SEPETİNİZ Sepetiniz boş {{item.productName}} Avantajlı set ürünü Hediye Renk: {{ item.color }} Dioptri: {{ item.power }} Add: {{ item.add }} Ax: {{ item.ax }} Cyl:{{ item.cyl }} BC: {{ item.bc }} Dia:{{ item.dia }} Renk: {{ item.color }} Barkod: {{ item.barcode }} {{ item.itemCount }} x {{item.itemPrice.toFixed(2)}} TL mdi-delete-outline SEPET ÖDEME mdi-menu mdi-account-circle-outline mdi-cart-outline mdi-barcode-scan Barkod ile ürün bul Blog Güven mdi-emailMesaj Gönderin mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) mdi-truck-check-outlineSipariş Takibi {{item.Name}} mdi-menu mdi-cart-outline{{ basketCount }}
Ana Sayfa mdi-chevron-right Blog mdi-chevron-right Gözlerim İçin Beslenme
TÜM SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA + VADE FARKSIZ 6 AYA VARAN TAKSİT

Gözlerim İçin Beslenme

Vücudunuz sağlıklı bir diyete nasıl yanıt veriyorsa gözleriniz de sağlıklı beslenmeden fayda sağlayacaktır. Parlak ve sağlıklı gözlere sahip olmak için ihtiyacınız olan besin ve besin değerlerini öğrenin.

Annenizin göz sağlığına iyi geldiği için sizi havuç yemeye zorladığı zamanları hatırlıyor musunuz? Açıkçası tamamen haklı olduğu kanıtlandı! Havuçlarda göz sağlığı için gerekli A vitamini ve belirli karotenoidler bulunmaktadır. Gözleriniz için başka neler yemelisiniz?

A Vitamini/Beta-karoten

Bu besin maddesi, gece körlüğünü engelleyerek gözlerinizin sağlıklı olmasına yardımcı olur ve sağlıklı gözler için belki de en önemli bileşendir. Her gün yenen yarım havuç, günlük önerilen A vitamini ihtiyacınızı karşılayacaktır. A vitamini açısından zengin olan diğer besin maddeleri balık yağı, tatlı patatesler, ciğer ve balkabağıdır.

C Vitamini

Suda çözülebilen bu vitamin, vücuttaki çok sayıda dokunun yapısında bulunur ve gözler için gereklidir. Mükemmel bir antioksidan olarak vücudu ve hücreleri korur ve bazı göz hastalıklarının ortaya çıkmasını engeller. Papaya, portakal ve üzüm suları, çilek, çiğ yeşil biber, domates ve karnabahar C vitamini açısından oldukça zengindir.

E Vitamini

C vitamini gibi yağda çözülebilen bu vitamin, katarakt ve yaşla ilgili kas dejenerasyonuna bağlı (AMD) göz hastalıklarına karşı gözün korunması açısından çok güçlü bir antioksidandır. Badem, aspir ve mısır yağları, mango, fındık, şalgam, antepfıstığı ve yerfıstıkları E vitamini açısından zengindir.

Karotenoidler

Karotenoidler doğal bitki pigmentleri anlamına gelir ve meyve ve sebzelere o çarpıcı renklerini verirler. Lütein ve zeaksantin sadece iki türüdür ve gözleri bozulmaya ve hastalıklara karşı korudukları düşünülmektedir. Lütein ıspanak, marul, lahana, brokoli, taze fasulye ve çok sayıda sarı ya da turuncu renkli meyve ve sebzede bulunurken zeaksantin kırmızı biber, mısır ve ıspanak, turp, kara lahana gibi bazı sebzelerde bulunmaktadır.

Çinko

Vücudun genellikle tüm hücrelerinde bulunan minerallerden biri olan çinko, vücudun ve özellikle gözlerin sağlıklı olmasını sağlar. Çinkoyu kırmızı et, tavuk ürünleri, midye, tavuk, yoğurt, süt, buğdaygiller ve fındıklarda zengin miktarlarda bulabilirsiniz.

LENS MARKALARI {{item.BrandName}} LENS KATEGORİLERİ Şeffaf Lens Renkli Lens Toric (Astigmatism) Lens Multi-Focal Lens Lens Solüsyonu Sert Lens Ürünleri Lens Aksesuarları LENS ÜRETİCİLER {{item.ManufacturerName}} ŞİRKETİMİZ Hakkımızda KVKK Bilgilendirme Metni Bize Ulaşın Orjinal Lens Garantisi Sık Sorulan Sorular Satış Sözleşmesi Gizlilik Politikası Çerez Politikası İade İşlemleri Click for International Orders Mobil Uygulamalarımız LENSAL HESABIM Üye Girişi Yeni Üyelik MÜŞTERİ HİZMETLERİ mdi-phone 0 212 555 5367 (LENS) mdi-emailMESAJ GÖNDERİN PAZARTESİ - CUMA | 9:00 -12:30 / 13:00 – 17:30 BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ

NEXTPLUS ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.

QNB Finansbank
IBAN: TR69 0011 1000 0000 0071 3445 12
İndirimlerden Haberdar Ol! KAYIT OL
2002 - 2024 LensAl.com® OPTİK | Optisyenlik Müessesesi Ruhsat No: Hazırlanıyor Kredi kartı ile ödeme