100 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA!

Purevision Kullanıcı Yorumları

Yorum ekle her kutu/şişe ürün için ekstra 1 TL indirim kazan. Purevision

Purevision

Puan: 3,85/5


(152 yorum)
; 31.10.2017 10:54:30
Ben çok memnunun ne batma nede kuruluk yapıyor bazen gözümde olduğunu bile unutuyorum.
Puan: 5/5

; 20.10.2017 13:22:23
İlk kez kullanicam kalın diyorlar, yardımcı olur musunuz
Puan: 5/5

; 03.01.2016 23:57:34
Bu ürünü 6 yıl kesintisiz kullandıktan sonra çok memnun olduğum halde farklı bir markanın hd versiyonuna geçtim. Geçtiğim güne lanet olsun. 6 aydır gözlük kullanmak zorunda kaldım. Ben PureVision`ı. Tabi her göz ve göz yapısı aynı değil o yüzden bu yorum çokta gerekli değildi ama yazmak istedim. Şimdi tekrar lense dönüyorum ve tek tercihim.
Puan: 5/5

; 22.10.2015 12:15:53
Bu son purevision kullanışım olacak, bu batma hissi kime sorsam var, eski teknolojiyle üretilen 10 yıllık bir lens sonuçta, doktoruma danıştım bana cooper vision önerdi, inşallah onda rahat ederim.
Puan: 2/5

; 02.08.2015 18:54:31
Lens kullanmaya 1 hafta önce başladım ilk gün çok rahat kullandım fakat çıkarıp solüsyonda bakletip ertesi gün tekrar kullandım. Çok batma hissi veriyor durmadan göz kırpıyorum bu ilk günlerde mi böyle olur
Puan: 4/5

; 31.07.2015 11:18:15
4 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle kayma, batma, acı hissi vb. yok.... Gözümde olduğunu unutturacak kadar rahat... Tavsiye ederim..
Puan: 5/5

; 23.06.2015 21:32:29
simdi bir hesap yapın, bir lens kurusunda 3 ay yetecek kadar var ve fiyat 59 tl, bunu 4 çarp 236 tl yıllık, en ucuz olandan hesapladım, 5 yıl sonunda fiyat artışı ile birlikte ödeyeceğiniz miktar lazer parasına tekabül ediyor. hatta devlet hastanesi şişlietfalde sigortalı olanlar için ,ücret ödemiyorsunuz
Puan: 3/5

; 14.06.2015 20:56:33
Yaklaşık 8 yıldır aynı lens markasını kullanıyorum ve çok memnunum. Şu anda kullandığım lensleri değiştirmeden, solüsyona koymadan ve gözümden hiç çıkarmadan yaklaşık 7 ay kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım. (Abartmıyorum, ancak siz denemeyin))
Puan: 5/5

; 06.06.2015 20:23:18
En son sizden bu lensi almıştım. Kalın bir lenstir. Şim doktorum Purevision2 Hd önerdi. Siparişim geldi kullanıyorum. Purevision2 bana daha rahat geldi.
Puan: 5/5

; 12.04.2015 19:11:33
Berbat ötesi bi site. Lensi alırken stokta var diyodu.7 nisanda sipariş verdim hala lensler gelmedi siteyi aradığımdaysa haftaya Çarşamba kargoya verileceği söyleniyor .yani 7 nisanda aldığım lens 17 nisanda elime gelicek. O da malum. Bi daha asla bu siteyi kullanmayacağım.
Puan: 1/5

; 05.04.2015 08:42:09
Kesinlikle tavsiye ederim. 10 yıl kesintisiz ve sorunsuz kullandım. Sonra renkli lens deneyeyim dedim. Başıma gelmeyen kalmadı. Gözlerimde batma, yanma başladı. Lensler kaymaya başladı. Kendiliğinden gözümden çıktılar. Tekrar bu markaya döndüm. Şimdi yine sorunsuz kullanabiliyorum. Bir lensi 2-3 ay çıkarmadan kullandığım oluyor. En güzeli denizde, havuzda gözde kayma olmadan kullanabilmek.
Puan: 3/5

; 28.12.2014 20:26:34
purevision2 aldim daha ilk defa lens kullancam dusme veya gece yatarken kayma gibi seylerle ilgili bilgi verebilirmisiniz . tesekkurler.
Puan: 3/5

; 31.10.2014 19:57:37
bende bugün aldim bu lensleri doktor tavsiyesiyle. doktor asla gece lenslerle uyuma dedi ama optikçim itinayla uyumamı söyledi. kime güveneyim bilemedim açıkçası
Puan: 3/5

; 23.10.2014 00:30:36
GÖZÜMDE KAYIYOR ESKİ LENSLERİMİ 6 AY BOYUNCA KULLANDIM BATTI YANDI SIRF BU DANDİK LENS İÇİN BEKLEDİM AMERİKADAN GELDİ 65 GÜNÜ BULDU LANET OLSUN ALMAYIN ALDIRTMAYIN KAYIYO HAFİF OKŞASANIZ BİLE KAYIYOR AİR OPTİX EN İYİSİ BUNLAR BİTSİN GERİ DÖNÜCEM
Puan: 1/5

; 07.03.2014 19:12:22
PureVision Lenslerimi daha yeni aldım ve internetten okuduğum kadarıyla tersi düzü hakkında bişeyler öğrendim bilgilendirirseniz sevinirim ,nasıl anlayabilirim düzünü acil lütfen ??
Puan: 3/5

; 19.02.2014 16:10:58
1 kere kullandım berbat bir lens gözde kuruluk kızarıklık batma hemde çok kalın KESİNLIKLE TAVSİYE ETMİYORUM Şuan ACUVUE OASAYS kullanıyorum inanılmaz ince ve rahat tevsiyemdir
Puan: 1/5

; 15.02.2014 17:16:09
Ben miyopum neredeyse 3-4 senedir gözlük kullanıyordum ve artık sıkıldım ve lens almaya karar verdim.Doktora gittiğimde bana Provision hd2 lens önerdi aldım ve 3 aydır kullanıyorum.İnanın bana harika bir lens..Rahatıma kavuştum.resmen lenslerle bütünleştim gözümde olduğunu bile hissetmiyorum :) Uyurken gözümüzden çıkarmanıza gerek yok hiçbir sorun olmuyor :) Ben aylık lens kullanıyorum bana doktor istersen 1 ay çıkarmayabilirsin dedi ama ben 2-3 günde bir suyuna koyuyorum. Bence hemen alın :D
Puan: 5/5

; 03.02.2014 16:14:40
Yorumlari okuduk ve mevcut kullandigim urunden daha iyi oldugunu dusunerek bu markayi tercih ettim fkt hic memnun degilim. Ilk olarak lensler cok sert. Gozun alismasi cok zaman aliyor. Batma yapiyor. Normalde solusyonla temizlendiginde lens uzerinde bir sey kalmaz fkt bu marka makyaj artiklarini uzerinde tutuyor. Bir daha kullancagimi sanmiyorum, tavsiye etmiyorum..
Puan: 2/5

; 27.10.2013 12:19:50
2 senedir bu sitedeyim ne lens konusunda ne de bu site konusunda bir deneyimim yoktu.4 cesit lens denedim kimi cok yumusakti gozumde durmadi kimi kuruluk yapti ama bu lens icin ise site gibi kusursuz diyebilirim.lakin su android uygulamaniz sadece iphone icin olmasaydi mukemmel olurdu :(
Puan: 5/5

; 30.08.2013 21:18:28
bausch lomb markalı astigmat lensi kullandım ve çok memnun kaldım
Puan: 3/5

; 01.05.2013 11:08:32
Merhaba. Ben de PureVision lenslerinden kullanıyorum. sol astigmat 0,75 miyop 0,75. sağ astigmat 0,75 miyop 1,50. Yalnız ben lenslerimi karıştırdım kabına koyarken sağ sol kapaklarını karıştırmışım herhalde. Bir lensin üzerinde K diğer lensin üzerinde E ve H harfleri var. Buradan ayrım yapabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?
Puan: 4/5

; 08.04.2013 12:29:50
BEN BUNDAN KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM ::D HERKESE TAVSİYE EDERİM ARKADASLAR... GECE GÖZDE KALABİLİYO
Puan: 3/5

; 19.03.2013 08:22:01
Yaklaşık bir ay önce aldım. sol gözüm 1.25 astigmatlı sağ sadece 0.75 miyop var sağda pek sıkıntı yaşamadım. ama sol berbat bir batma yarattı. Nişanlım senelerdir lens kullandığından daha tecrübeli sol astigmatlı lensi parmağına aldığında bir tarafı aşağı tarafa kıvrılıveriyordu.Bunda sorun var dedik aldığım yere geri götürdük. İncelemeye aldılar yaklaşık 20 gün lens gelmedi. Sonra üretim hatası olduğu anlaşıldı lensler yeni geldi. Takdım sol hala batıyor anlamadm gitti. deli oldum ama..
Puan: 2/5

; 27.02.2013 09:13:29
Doktor tavsiyesiyle yaklaşık 3 yıl önce Purevision lens kullanmaya başladım. O zamandan beri de memnuniyetle kullanıyorum. Çoğu zaman gözümde olduğunu bile unutuyorum.
Puan: 5/5

; 08.01.2013 22:04:55
ilk defa kullanıyorum, bugün aldım. sol gözümde hiç bi problem yok, sağ gözümde batma var, ayrıca sağ gözüm kanlandı, kıpkırmızı oldu. diğer gözümde sorun olmadığına göre demekki gözün yapısı ile ilgili diye düşünüyorum. yani gözün yapısına uyuyosa gayet iyi, ama uymuyosa benim yaptığım gibi ilk günden çıkarıp tekrar gözlük takabilirsiniz. yarın tekrar deneyeceğim :)
Puan: 3/5

; 02.11.2012 17:36:39
benimde görüş alanım daraldı ve lens sert rengide garip biri yardm eysn ne yapmalıyım
Puan: 3/5

; 09.08.2012 17:46:50
Yaklaşık 10 yıldır lens kullanıyorum, denemediğim marka model kalmadı. Şu ana kadar en rahat ettiğim, memnun kaldığım lenstir bu. Haftalarca hiç çıkarmadan, solusyonda bile bekletmeden, hatta kullanım süresini (son kullanma tarihini değil) de baya bir aşarak kullanabildiğim, asla batmayan, bozulmayan garip bir lens. Ömrünü doldurduğunu hafifçe sertleşmesinden anlıyorsunuz ancak.
Puan: 4/5

; 21.05.2012 23:30:41
bende kullandım bir daha da kullanmadım acaip batıyor! bence en iyi nightve day!
Puan: 2/5

; 21.05.2012 14:49:41
bildiğin lens .rengi.ya yeşil .ya da mavi. gözüne takıyon renk oluyo. gözlerinin rengi değişiyo.ya mavi ya da yeşil ne renkse .böyle.
Puan: 4/5

; 17.04.2012 15:55:27
kesinlikle almayın. sabah takıyorum 5 6 saat sonra batmaya başlıyor lensı temızleyıp tekrar takıyorum. gözüme kum kaçmış gibi batıyor en az ıkı gun geçmıyor bu batma olayı. ve lenslerı daha yenı actım 5 gunluk tertemız lenste oluyo bu.bi ara bı lens almştm markasını unuttum o cok ıyıydı adını bulamıyorum:(
Puan: 4/5

; 09.04.2012 17:21:40
dünyada taktığım en mükemmel lens fiyatı çok ucuz görüntükalitesi fevkaladenin fevkinde diyebilirim.
Puan: 4/5

; 12.03.2012 19:44:46
Arkadaşlar ben bu lensi yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum. Diğer günler süperdi fakat bugün okulda sağ gözümde çok kötü bir batma oldu. Biraz dayandım fakat son derslere doğru hocadan izin isteyip lavaboda çıkarttım. Şuan lens gözümde olmamasına rağmen acı hissediyorum. Acaba solüsyonumdan mı kaynaklanıyor? Bi yardım etseniz... Acemiyim daha...
Puan: 2/5

; 02.02.2012 14:36:40
Şuana kadar kullandığım en iyi lenslerden biri bazen gözümde lens var mı yok mu anlayamıyorum bile :)
Puan: 4/5

; 28.01.2012 22:41:12
arkadaşlar benim gözümde 2.25 miyop 1 derecede astiğmat var bu marka lens aldım ama kutunun uzerınde sadece mıyop numaram yazıyor normalmı yanlıs lensmı aldım yoksa ?
Puan: 4/5

; 28.01.2012 22:34:35
arkadaşlar ben bugun bu lensı yenı aldım aldığım yerde bu markayı onerdı cok kalıtelı dedi gozum2.25 miyop fakat 1 numarada astıgmatım var ama kutunun ustunde sadece mıyop numaram yazıyor bu normalmı yoksa yanlıs lensmı aldım ?
Puan: 4/5

; 25.01.2012 21:56:53
Valla ben Johnson&Johnson kullandım 2 ay cok harikaydı bu lenslerden 2 cift vardı kullandım gercekten Johnson&Johnson dan bi farkı yok.2 hafta gözümden cıkmadı ne bi batma ne bi bulanıklık.Ama bumu Johnson&Johnson mu dersiniz tabiki Johnson&Johnson.
Puan: 4/5

; 16.01.2012 03:55:05
Çok beğeniyorumm
Puan: 4/5

; 01.01.2012 11:39:10
ikinci günüm ama göremiyorum taktiğimda görüş alanim cok daraldi lens bozuk olbilirmicok sert ve yesilimsi bir lens
Puan: 4/5

; 13.12.2011 01:01:10
bsey sormak ıstıyorum aylık lensı yenı aldım gece kalabılıyomu bu lens bununla uyuyablrmym lutfen cewap werrmsnz lutfnn kararsz kaldm :(
Puan: 4/5

; 11.11.2011 10:54:45
Yaklaşık 1 yıldır bu lensi kullanıyorum. Bence ideal bir lens. Akşama doğru bulanıklaşma olması normal. Çünkü gözünüz hava alamadığı için kurumaya başlıyor. Ayrıca şunu söylemek istiyorum; Gece yatarken çıkarmanızı öneririm. Ben bir keresinde 2 gece falan çıkarmadım. Ertesi gün Göz nezlesi oldum. İnanaılmaz derecede kötü birşey yaşayanlar bilir. Gözünüze kum kaçmış gibi batıyor. Kan çanağı oluyor nerdeyse. Doktor gözünde su kalmamış nerdeyse dedi. O günden beri hep lensleri çıkarıp uyuyorum :)
Puan: 2/5

; 29.10.2011 01:56:48
night&day tavsiye ederim çok daha rahat edersiniz.
Puan: 4/5

; 28.09.2011 18:56:15
Ben dün aldım bu lensi sol gözüm çok rahat ffakat sağ gözde batma hissi var kirpik kaçmış gii oluyo ve arada bulanıklaşıyo geçici bi durum mu?
Puan: 4/5

; 22.09.2011 19:44:40
arkadaşlar bende bu lensi kullanıyorum gözümde batma kuruluk ve kızarıklık yaratıyor.gece gündüz olmasına rağmen ben her akşam çıkarmak zorunda kalıyorum...başka markaya bakın derim
Puan: 4/5

; 20.09.2011 20:20:55
ben yeni aldım lensimi bugün ve batma hssi var arkadaşım cıkar tekrar tak dedi ama bi süre sonra tekrar batyr sağ gözümdeki szce neden oluyr bu?
Puan: 4/5

; 16.09.2011 06:47:45
yaklaşık 15 yıldır lens kullanıcısıyım bu lenside 4 yıldır kullanmaktayım kesinlikle tavsiye ederim hergün çıkartıp takmaktan hoşlanmayanlara, lens ve gözlük kullandığını unutturan bir lens 1-2 ay hiç çıkartmadığım oluyor makyaj, aşırı tozlu vs gibi lensi olumsuz etkileyecek seylerden uzak durduğunuzda 60 güne kadarda ilk gün gibi kullanım imkanınız var bir lensi :) kısacası kesinlikle tavsiye ederim
Puan: 4/5

; 07.09.2011 10:01:31
ben bu markayı hiç kullanmadım ama bilseydim bunu kullanırdım her gün çıkarıyorum ama tersini düzünü anlamıyorum
Puan: 4/5

; 06.09.2011 11:10:08
benn ilk defa lens kullancam ve markalar arasnda çok kararszm.. bu marka güzel görünyo ama büyük bir sorunla karşılaşmak istemiyorm bu markayı kullananlar bana yardmcı olablr mi? :(
Puan: 4/5

; 13.08.2011 11:42:01
ben bu lensi iki gündür kullanıyorum ilk taktığımda varlıgını hıssetmedım bıle kalın olması dayanıklı olmasını saglıyor üstelık her lens her göze uyumlu olmaz batıyor diyenler var hak verin göz yapınız uymamış olabilir bende simdilik memnuniyetten baska bir sey yok gözlükten kurtuldum tavsiye ediyorum
Puan: 5/5

; 13.08.2011 11:41:46
ben bu lensi iki gündür kullanıyorum ilk taktığımda varlıgını hıssetmedım bıle kalın olması dayanıklı olmasını saglıyor üstelık her lens her göze uyumlu olmaz batıyor diyenler var hak verin göz yapınız uymamış olabilir bende simdilik memnuniyetten baska bir sey yok gözlükten kurtuldum tavsiye ediyorum
Puan: 5/5

; 25.07.2011 23:16:53
Ben bu lensi kullandım arkadaşlar.O kadar kötü değil;ama sabahtan akşama kadar gözünüzde kaldığında biraz kuruyor,batma hissi verebiliyor.Onun için akşam kesinlikle çıkarın yatın.
Puan: 2/5

1234


3D Secure Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş Sertifikası
Kredi Kartları Kredi Kartları